Proffs på ekonomi och redovisning sedan år 2009.

Vi på Proffek Ekonomikonsulter finns till för att göra ditt liv som företagare enklare och smidigare. Med vår kunskap och erfarenhet ser vi till att allt redovisas korrekt och i tid samt att du slipper onödiga avgifter som kan vara förödande för företaget.

Proffek Ekonomikonsulter grundades under våren 2009 och driver verksamhet i Linköping med omnejd. Fokus har sedan starten legat på redovisning och löneredovisning men vi erbjuder också en rad andra tjänster för företag av alla storlekar och branscher. Se oss gärna som ett bollplank eller samarbetspartner som kan utveckla dina idéer och få ditt företag att växa. Vi gör ingen skillnad på våra kunder utan behandlar alla med samma respekt och entusiasm. Vi ser gärna långvariga samarbeten där vi kan assistera dig under flera år.

Vårt mål är att göra tillvaron för dig som företagare så enkel och stressfri som möjligt. Vi är väl medvetna om att alla företagare kanske inte har tiden eller kunskapen som krävs för att sköta bokföring, fakturering och annat som har med ekonomi och göra. Det är just där vi kommer in i bilden. Våra anställda är experter på siffror och redovisning och ser till att din verksamhet sköts enligt alla lagar och bestämmelser. Vi ägnar åt oss åt vår passion och ger dig möjligheten att göra detsamma fullt ut. En win-win-situation med andra ord. Tillsammans ser vi till att ditt företag mår så bra som möjligt och att det uppnår största möjliga ekonomiska tillväxt. Vi kan även hjälpa dig som ännu inte har ett bolag och söker rådgivning. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Söker du en expert på redovisning?

Vi är lösningen!